כאבים חדים בשכמה הימנית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

18/01/2010 | 17:04 | מאת: זהבית

שלום ד"ר רוזנברג אבקש ליעץ לי כיצד לנהוג ולאן עוד לפנות מזה כחודש וחצי יש לי כאבים חדים בשכמה ימנית עשיתי צילום ללא ממצא עשיתי אולטראסאונד כתפיים גם ללא ממצא קיבלתי 5 זריקות וולטארן שהקלו על הכאבים לכמה שעות אצל אורטופד קיבלתי כדורי ארקוקסיה 90 שלא עזרו במיוחד. בשכיבה הכאב נעלם בבוקר כש אני קמה יש לי זרמים ונימול לכיוון היד עד לחזה הקידמי. ואז מתחילים כאבים שכבר קשה לי לשאת אותם. (עשיתי גם אקג שהוא תקין)מה עוד לפי דעתך צריך לבדוק, וכיצד אוכל להקל על הכאבים האלה תודה מראש.

כאבים בשכמה אשר מלוים בהפרעות בתחושה דורשים ברור כפול: ראשית לכוון את הברור לצואר ושושרשים צואריים וגם לבדוק אפשרות של בעיה שנקראית GANGLION IN SUPRASCAPULAR NOTCH לשם הברור מומלץ בצוע CT עמוד שדרה צוארי, EMG של שרשים צואריים ובדיקת ARTHRO MRI של הכתף.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק