כאבים במפרק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

11/01/2010 | 13:24 | מאת: Julia

0542100582שלום! סבתה שלי סובלת מכאבים חזקים במרפק הרגל. הרופא אמר לה שזו מחלה אוסטירוזיס. האם יעזור לה ETHOPEN האם צותר ETHOPEN לאנשים שסובלים מלחץ דם גבוה? תודה

ETOPAN זוהי תרופה מקבוצת תרופות נוגדי דלקת לא סטרואידליות. התרופה מיועדת לטיפול בדלקת ונגד כאבים. לכל התרופות צהקבוצה הזאת יש תופעות לוואי, כולל אלה הקשורות ללב, כליות, כלי דם. כדי לדון בתופעות הלוואי ובצורך בשמוש בתרופה יש לפנות לרופא שהמליץ על הטיפול בתרופה הזאת. הדיון בשמוש בתרופה צריך לכלול את הכרת מצבו הכללי של המטופל, כולל כל מחלותיו.

14/01/2010 | 19:11 | מאת: Julia

תודה רבה על התשובה המקיפה! העיניין הוא שסבתה שלי גרה בחו"ל ושם לא מכירים תרופה ETHOPAN היא ניסתה כל מה שרופא הציע לה ושום דבר לא עזר. שלחנו לה ETHOPAN בדואר אבל רציתי לוודא שזה לא יכול להזיק המחלות שהיא סובלת מהם זה: לחץ דם גבוה ואסטמה, מעבר לזה אין מחלות כרוניות אחרות שוב תושה!

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק