שאתי בגומחה האנטי-קוביטלית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

10/01/2010 | 10:50 | מאת: ריבה קליין

שלום רב קיבלתי תשובת MRI "תהליך רקמתי די אמורפי חשוד כשאתי בגומחה האנטי-קוביטלית של המרפק השמאלי". האם הגידול ממאיר או רק ביופסיה תגלה? האם עליי לפנות לכירורג של היד או לאורטופד? מתואר תהליך המתמשך לאחור במידת מה בין צואר הרדיוס לבין האולנה. אנא השב לי והסבר את המונחים הרפואיים. תודה תודה ריבה

את מתארת מצב של גידול מסוג כלשהו, ומהתשובה לא ניתן לדעת מאיזה סוג, שנמצא במרפק בסמיכות לעצמות האמה. כמובן שדרוש ברור נוסף ובהקדם ולכן את צריכה לפנות לאורטופד העוסק בתחום הגידולים בגפיים.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק