קרע ברצועה קדמית בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

10/01/2010 | 09:34 | מאת: בן

שלום ד"ר, יש לי קרע ברצועה קדמית בכתף ימין ע"פ ההבחנה של רופא ואולטארדסאונד. הפגיעה היא כתוצאה מאימון בחדר כושר. גודל הקרע הוא בסיבובת 0.5 ס"מ. האורטופד מעריך שזה יקח כמה חודשים עד שאני אחלים .. אני ספורטאי והייתי רוצה לזרז את תהליך ההחלמה יש איזשהי דרך לזרז את התהליך כמו חימום המקום או משהו? אני בן 18 תודה!

יש מספר רצועות קדמיות בכתף והקרע בהם לא ניתן לאבחנה ע"י בדיקת US. כמו כן התנהגות הריפוי של כל רצוע הוא שונה. אולי כוונתך לגיד? אם כך הדבר לא קיים גיד המוגדר כקדמי אלא יש שמות ספציפיים לכל הגידים בכתף. לשם הבהרת המצב אני ממליץ לפנות לאורטופד ולשוחח איתו על מהי בדיוק הבעיה.

13/01/2010 | 09:58 | מאת: בן

הייתי אצל אורטופד .. הוא אמר לי לנוח וזה יעבור עם הזמן .. זה לא ממש עוזר לי אני רוצה לזרז את ההחלמה ... יש איזשהי דרך לזרז קרע חלקי ברצועה? תודה

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק