בעיה חמורה?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

05/01/2010 | 10:12 | מאת: מיכל

אני סובלת כבר חודש מכאבים בזמן שכיבה בשתי הידיים מהכתף ועד לאצבעות עם הירדמות קלה(לעיתים -גם הרגליים בתנוחות מסויימות)לפני שבוע האצבע המורה בצד ימין החלה לקפוץ במהירות של 1 - 2 לשנייה במשך יומיים רצופים. לאחר מכן היו לי כאבים נוראים ביד מהכתף ועד לאצבעות במשך יומיים שלושה. מאז החלו לי רעידות מאוד קלות באצבעות הידיים גם בימין וגם בשמאל וגם באיזור הפנים למטה (שפתיים,פה ולשון). באיזור הפנים הרעד הוא כמעט לא מורגש ובידיים במצב כיפוף או יישור רואים את זה. CPK תקין ,אני לוקחת טיפות ויטמין D (יש לי 15)והתחושה בגפיים בסדר. האם הרעד הזה הוא יכול להיות טבעי? האם זה מעיד על מחלה מסוכנת? מה כדאי לבדוק? האם זה יכול שזה מחרדה?(מאז הקפיצות באצבע אני מוטרדת...)אודה על תשובתך המהירה...

את מתארת מצב שדורש ברור ע"י רופא נוירולוג. אני ממליץ לפנות לברור בהקדם

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק