קרע חלקי בגיד ss

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

04/01/2010 | 23:08 | מאת: משה

לאחר תלונות על כאבים בכתף ימין מזה כשנה וחצי אובחן בבדיקת אולטרא סאונד קרע חלקי של 4 מ"מ בגיד ss. האם יש טיפול תרופתי , 12 טיפולים של פיזיוטרפיה לא עזרו במאומה. האם התערבות כירורגית יכולה לסייע, אם כן מה הסיכונים וזמן החלמה. תודה מראש

טיפול תרופתי לא עוזר בד"כ במצב שאתה מתאר. טיפול פיסיותרפי יכול לעזור ואם ההטבה היא לא מספקת בד"כ מומלץ טיפול ניתוחי בגישה ארטרוסקופית. זמן השקום הצפוי לאחר הניתוח הוא 6 חודשים

18/01/2010 | 21:47 | מאת: קרין

לד"ר נכבד, שלום רב! כנראה גם אני צריכה לעבור את הניתוח בכתף. ברצוני לשאול: האם במשך 6 חודשים של שיקום אפשר לבצע פעולות שונות כמו כתיבה על הלוח? לאן אפשר לפנול במידה ויהיו לי שאלות נוספות? בתודה ובברכה, קרין

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק