בעיה חמורה?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

27/12/2009 | 11:44 | מאת: צליל

אני בת 34 וכבר חודש אני מרגישה כאבים שמגיעים מהכתף עד לאצבעות בזמן שכיבה בעיקר (לעיתים בצד שמאל ולעיתים בצד ימין).לפני כמה ימים בזמן מנוחה התחילה האצבע ביד ימין לקפוץ למטה ולמעלה (במשך כל הלילה !!!) בבוקר התופעה הפסיקה (לא הצלחתי לישון) אבל כף יד ימין כולל האצבעות כאבו נורא. מאז (כבר 4 ימים)בזמן מנוחה ושכיבה יש לי כאבים עזים ביד מהכתף ועד לאצבעות שכוללת נימול והירדמות אם אני לא מזיזה אותה ובבוקר ישנה נפיחות והמשך כאב במהלך היום בעיקר באצבעות. אם אני עומדת ומיישרת את הידיים לפנים הן לא יציבות והאצבעות מעט זזות ורועדות לצדדים. האם זה מסוכן? האם זה מעיד על מחלת שרירים או עצבים? מה עליי לעשות? אני מאוד מודאגת מהנושא ואודה על תשובתך המהירה...

הפרעה בתחושה ורעידות לאורך היד יכולים לנבוע ממספר גורמים וממכתבך לא ניתן למקם במדויק את המקור. אני ממליץ לפנות לבדיקה ע"י נוירולוג וגם ע"י אורטופד כדי לאבחן את המצב. בהחלט כדאי לפנות לבדיקה בהקדם

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק