חבלה במרפק עקב תאונת אופניים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

26/12/2009 | 18:02 | מאת: דניאל מיכאל

שלום ד''ר נחום רוזנברג אני רוכב אופניים בן 25, ביום שישי האחרון בשעות הבוקר נפלתי מאופניי מגובה של 2 מטר על המרפק, בהתחלה חשתי בכאבים קלים כשאני סוגר\פותח את היד עד הסוף ובהמשך היום לאחר כמה שעות התחלתי להרגיש מגבלת תנועה מלווה בכאב עז המקרין אל העצם לכיוון כף היד הלכתי למיון (טרם) ולאחר צילום רנטגן הד''ק אמר שיש לו הבחנה אך זה לא התפקיד שלו ההבחנה הייתה empichmment אך הממוחה שנשלח אליו הרנטגן שלל את ההבחנה + שלל שבר, הם החליטו לגבס עד יום ראשון שאפגש עם אורטופד הכאב מגביל אותי לגמרי גם כשאני עם סד מה אתה ממליץ לי לעשות ועם מי להתייעץ בנוסף? אני חושב שהכאב מתחיל במה שנקרא הfunny bown בתודה מראש דניאל מיכאל.

ממכתבך לא ברור מה האבחנה. אני ממליץ לפנות שוב לבדיקת אורטופד ולבקש הסבר מדויק על מה מדובר. כאב חזק לאורך זמן זהו סימן הדורש ברור בהקדם

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק