פגיעה בגיד כתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

19/12/2009 | 16:30 | מאת: איתן

שלום רב. בבדיקת אולטרסאונד נמצא: גיד הביציפס אחיד ונמצא בתעלה. גיד הסובראספינאטוס הודגם עם קרע קטן. גיד האיפראספינאטוס הודגם אחיד והומוגני. גיד הסובסקאפולאריס הודגם עם קרע קטן. כל האמור-בצד שמאל. אני סובל מכאבים, מתגברים בזמן האחרון, בזמן תנועות מסוימות של יד (כתף) שמאל. שאלתי - האם מצב כזה מחייב התערבות כירורגית, ואם כן - האם המצב דחוף או ניתן למשוך זמן. תודה, איתן

אם הכתף כואבת צריך לטפל. מדובר באיכות חיים שנפגעת. לשם הטיפול יש צורך בהערכה גופנית ראשונית ואולי בדיקות נוספות בהתאם לממצאים. לכן מומלץ לפנות לבדיקת אורטופד.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק