הסתיידות בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

16/12/2009 | 11:29 | מאת: יניב

שלום, יש לי בעיה של הצטברות סידן עודף בשתי הכתפיים. לאחר שזריקות לא עזרו לי האורטופד המליץ לי על ניתח אורטרוסקופיה כדי לפרק את הסידן. הבנתי שיש טיפולים אלטרנטיביים לא פולשניים כגון טיפול בגלי הלם. האים הטיפול אפקטיבי ?יש טיפולים אחרים שאוכל לנסות קודם הניתוח. אני בשבועות האחרונים סובל מכאבים חזקים מאוד וחייב לטפל בנושא. תודה מראש.

מידת היעילות של הטיפולים האלטרנטיביים לכאבים בכתף על רקע של הסתיידויות בגידים לא ידועה מראש

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק