כאבים בשורש כף יד ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

14/12/2009 | 22:16 | מאת: עמוס

כבר יותר מכמה חודשים שאני מרגיש כאבים בשורש כף היד חשוב לציין שבעבודתי אני עובד בחצי מהזמן מול מחשב, ונוסע כל יום כ-שעתיים וחצי על רכב עם גיר רגיל כאשר רוב נסיעתי בפקקים, לאחרונה החליפו לי את הרכב באופן זמני לרכב בעל גיר אוטומטי למשך יותר משבוע, באותו שבוע חל שיפור עצום והכאבים כמעט ונעלמו, השאלה שלי האם יש קשר בין הכאבים לגיר הרכב אוטומטי/רגיל? (רק לאחרונה שמתי לב לכך , לכן אני רוצה להיות בטוח). אם קיים הקשר כזה , האם ישנם סיכונים או החמרה במצב ברגע שאני יחזור לשימוש ברכב בעל גיר ידני? תודה מראש עמוס

לא ידוע וגם לא נחקר הקשר בין כאבים בשרש כף היד וסוג הגיר במכונית

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק