כאבים חזקים בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

13/12/2009 | 11:10 | מאת: יהודית

שלום רב לאחרונה אני סובלת מכאבים עזים בכתף יד שמאל. יש לי קושי בתפקוד יומיומי בעיקר בתנועות הדורשות סיבוב של היד לאחור . תחושת כבדות של היד וכמו כן אני מתעוררת מכאבים חזקים בלילות. ביצעתי צילומי רנטגן ואולטרה-סאונד והאבחנה המשוערת היא TENDINITIS SHOULDER. כמו כן הומלץ על טיפול פיזיותרפי. האם טיפול מסוג זה יכול לעזור? מה בנוגע לזריקות קורטיזון? גלי הלם?

אם הבדיקה הגופנית תואמת לממצא של דלקת גידים בכתף אזי השלב הראשון בטיפול יהיה פיסיותרפיה לחזוק השרירים עם או בלי תוספת של זריקה מקומית של סטרואויד. מידת היעילות של טיפול בגלי הלם לא ניתן לחזווי מדויק

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק