איך לעבור את ימי החורף עם כאבים בברכיים?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

06/12/2009 | 22:56 | מאת: EnergyG

שלום רב, אני כבן 23. בגיל צעיר (בערך 8 ) ריסקתי את ברך ימין, עברתי ניתוח שכלל שיקום של מעל שנה וחזרתי ללכת. לפני חצי שנה נפלתי ונקרעו לי 2 רצועות בברך שמאל. מה שקורה עכשיו זה שאני סובל מכאבי תופת בימות הקור. תחבושת אלסטית גורמת לי לגירודים, מה אפשר עוד לעשות? (עד שאני אפגש עם אורטופד מומחה שיש לי בעוד שבוע) זה חורף ראשון שאני סובל בשתי הברכיים, עד עכשיו הכאב בברך ימין היה לא כ"כ נוראי. המצב הגיע לכן שאני בקושי עולה/יורד במדרגות.

09/12/2009 | 09:30 | מאת: ש

הרשה לי להמליץ לך על שתיית ג'ל אלוורה (פרידום). ג'ל האלוורה הנ"ל טבעי לחלוטין וכשמו כן הוא, נותן לך חופש... מכאבים, מבעית תנועה בברך או בכל מפרק אחר, מנקה לך את הגוף מרעלים, ממריץ את מערכת העיכול ובאופן כללי מחזיר לך את הויטאליות. הג'ל כמובן טבעי, עם 97% חומר פעיל! יכול להיות שהמחיר של הג'ל יראה לך יקר, אך אם תעשה את החשבון הפשוט, של ימי עבודה שאתה מפסיד בגלל כאבים, מחיר כל הכדורים שאתה נוטל כרגע לכאבים וכו', תראה כי המחיר אינו בשמיים. אם תרצה לשמוע עוד פרטים - אשמח למסור לך. 057-3899925 (שיר)

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק