כאבים בכתף ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

12/11/2009 | 19:38 | מאת: עודד

כתוצאה מנפילה,הרגשתי כאבים עזים בכתף. קיבלתי כדורי אנטיביוטיקה, הופניתי לאולטרסאונד שם נמצא כי יש לי 2 קרעים חלקיים והסתיידות קלה. הופניתי לביצוע פיזיוטרפיה, וביצעתי במקביל גם דיקור סיני/קורי,ומשלא עזר כלום (הכאבים הם חזקים בעיקר בלילה, ויש מגבלת הרמת היד בעיקר הצידה)- הוצע לי לבצע זריקה בכתף בשבוע הבא. מה המשמעות? האם יש תופעת לוואי? תוך כמה זמן אני אמור להרגיש שינוי? מה עלי לעשות בנתיים(הפסקתי עם הפיזיוטרפיה)

זריקת סטרואיד בהחלט יכולה לעזור. לגבי תופעות הלואי הרופא שיזריק לך אמור לתת לך את הסבר המלא וזה בהתאם לתכשיר המסוים שהוא יזריק.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק