כאבים בערך שנה בכתף שמאל כולל כל היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

12/11/2009 | 08:07 | מאת: אישה סובלת

שלום רב דר. כבר שנה אני סובלת מכאבים ביד שמאל מהכתף כולל כל היד. לצערי מסיבות שאינן תלויות בי אין לי רופא כרגע למשך עוד חודשיים לפני חודשיים ביקרתי אצל רופא והוא נתן לי זריקה של אביטרן שזה עזר פלאים, ולאחר מכל לקחתי את כדורי האביטרן שבועיים. הכאב עבר ממש. אבל למעשה זה חזר שוב לאחר חודש. ביקשתי שוב את התרופה אביטרן ואמרו לי שזה מסוכן, שזה כדור שמזיק למרות היעילות שלו הזמנית. מה הרופא ממליץ לי? בבקשה תשובה במהרה איך אוכל לעבור את השבת ללא כאבים? שום משכך כאבים לא עזר לי אפילו ניסיתי אספירין. תודה מראש על ההתייחסות

ממכתבך לא ברור מהו מקור הכאב ובלי זה לא ניתן להמליץ על הטיפול. את חייבת לפנות לרופא שימקם את אזור הכאב. באופן כללי אם הבעיה היא באחד הגידים לעתים זריקה מקומית של חומר סטרואידי יכולה לעזור בצורה מהירה. לגבי התכשירים נוגדי דלקת יש דור חדש יותר מסוג של אביטרן עם פחות תופעות לואי. גם בהקשר לכך את צריכה להתיעץ אישית עם הרופא המטפל.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק