אנגלוס בקרסולי רגל ימין ושמאל+דלקות דורבן חוזרות.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

23/08/2008 | 19:11 | מאת: תומר.

שלום רב, אני בן 26 שסובל מעצמות קרסול בולטות, בנוסף לכך, דלקות דורבן חוזרות ונשנות. בעקבות כך, כאשר אני קם משכיבה מרובה אני מתקשה לעמוד על הרגליים וסובל מכאבים חדים, העניין לוקח כ- 3 - 4 דק' עד אשר איני חש בכאב כלל, אך עם זאת, הכאב חוזר במין דקירות חדות ולא גורם לי לשכוח "שכך קמתי הבוקר"... עברתי טיפולים פיזותרפיים בגלי חום וכמו כן, גלי חשמל, משהו כזה... הטיפול לא עזר בכלום ולכן הופסק. נאמר לי כי אצטרך להיעזר בפלסטר רך ע"מ שלא אחווה חיכוך עם הנעל, גם זה, לא עזר במאומה. במהלך טיפולי הפיזותרפיה, נאמר לי כי שרירי השוק שלי עבים ומושכים לי את הגיד שמחובר לקרסול מעלה ושבעקבות כך נוצרים לי קרעים בגידים. (מופרך, לא?!) הפיזיותרפיסט תיאר לי את צורת רגלי כרגל של "סוס"! אני נעזר במדרסים עם עקב מוגבה ע"מ שההליכה תהא לי נוחה יותר, אומנם יש בזה משהו אך לצערי הכאבים חוזרים וה- 1800 ש"ח שהשקעתי במדרסים הם בעצם "סתימת חור" קטנה ולא "טיפול שורש". נאמר לי בעבר שאם אבצע ניתוח (ניסור עצם האנגלוס) רבים הסיכויים שהמצב השתפר אך אין לכך וודאות מוכחת. אשמח לקבל תגובות וכמובן גם המלצות על רופאים מומחים שיוכלו לעזור לי ולתת לי טיפול הולם. שיהיה שבוע מקסים ונטול מכאובים! תומר.

תומר שלום. אתר זה דן בבעיות כתף ומרפק בלבד. לכן לא אוכל להתייחס לשאלה בקשר לכף רגל וקרסול. דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק