נפילה על הכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

05/11/2009 | 23:35 | מאת: עינת

נפלתי מגובה 6 מדרגות ונחתתי על המדרכה כשיד ימין מושטת קדימה. בבדיקת US ראשונה כשבוע לאחר הארוע הרופא לא מצא כלום. (בדיקה שערכה דקה וחצי). בבדיקת US נוסף לאחר כחודש נמצאו הממצאים הבאים: טנדינוזיס של הגיד SS במידה קלה, בורסיטיס במידה קלה, באזור GT הודגם שבר. אודה על הסבר לאבחנה הזו. יצוין, כי במהלך 3 שבועות האחרונים עברתי טיפולי פיזיותרפיה אשר לא שיפרו במאום את המצב ועדיין היד מאוד מאוד כואבת, במיוחד בשעות הלילה. תודה מראש עינת

בדיקת אולטראסאונד לא יעילה מספיק לאבחנת השבר ותאורו. לכן יש צורך בבצוע צלום רנטגן של הכתף. על פי ממצאי הצלום ניתן להעריך את צורת השבר, אם קיים, ולהחליט על המשך הטיפול .

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק