רגישות והירדמות אזורית בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

30/10/2009 | 09:35 | מאת: שמואל

שלום אתמול חזרתי מאימון מילואים בו סחבתי לאורך זמן משקלים אשר יותר משליש ממשקל גופי. במהלך הסחיבה הרגשתי כאבים נקודתיים במרכזה של עצם הבריח. היום, יותר מ24 שעות אחרי הפעולה ובמנוחה, כאשר אני מעביר את האצבע לאורכה של עצם הבריח אני חש בגיד באמצע העצם שהנגיעה בו מקרינה עד לאמצע הזרוע, לפני המרפק. זה לא כאב אלא יותר תחושת תזוזה. כמו כן ישנה הירדמות של איזור הכתף וחלק מן הזרוע העליונה אשר גם לא עברה. שאלתי היא קודם כל מה זה והאם יש לטפל או שזה יעבור עם הזמן. יש לציין שאני משתמש בזרוע ובכתף כרגיל ללא הפרעה וללא כאבים. תודה רבה מראש

מתאורך לא ניתן להסיק בודאות מספקת מהי הבעיה. אתה צריך להבדק ע"י ארטופד אשר בבדיקה גופנית יוכל למקם את מקור הבעיה ואז להפנות אותך לבדיקות מתאימות לצורך האבחנה

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק