כאבים בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

26/10/2009 | 09:49 | מאת: ירדנה

בס"ד לכבוד ד"ר נחום רוזנברג, אחותי נפלה מכסא לפני שלושה חודשים, יש לה קרע בגיד של הכתף ארבע סנטימטר. אמרו לה לעשות פיזיוטרפיה ולא חשב שנתוח יעזור, אבל עדיין יש לה כאבים מאוד חזקים. מה נראה לך הפתרון? היא לא כל כך רוצה נתוח. בכבוד רב ירדנה

באופן עקרוני הטיפול המומלץ לקרע גדול בגידים בכתף הוא ניתוחי. אך כמובן דרושה התיחסות למצב הגופני הכללי, גיל, עיסוק והציפיות מהטיפול. לכן כדי להחליט על המשך הטיפול כדאי לפנות לאורטופד העוסק בביות כתף

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק