פזיותרפיה לכאבי כתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

24/10/2009 | 16:54 | מאת: נורית

בת 52.מספר חודשים כאבים בכתף והגבלת תנועה. ברנטגן הסתיידות די גדולה. בUS גיד אינפראספינטוס מעובה בלתי אחיד הסתיידויות גסות בתוכו. 10 ימים של אטופן הקלו את הכאבים במידה רבה. 1.האם כדאי להתחיל מיד פזיותרפיה או לתת לאיזור "לנוח" זמן מה? 2.האם יש תרגילים (למשל לנסות להרים מרפקים מעל הכתף) שאסור לי לעשות כדי לא להחמיר את המצב ולהגביר את הכאבים? תודה

אם מקור הכאב בכתף הוא ההסתידות בגידים טיפול פיסיותרפי לא עוזר בד"כ. לשם קביעת הטיפול כדאי להתיעץ עם אורטופד העוסק במחלות כתף

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק