כאב שהתחיל בכתף והמשיך לכיוון הזרוע

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

18/08/2008 | 20:05 | מאת: אריק

שלום דוקטור לפני כשבועיים התחילו כאבים מכיוון הצוואר והכתף השמאלית קיבלתי מוסקול ובמשך שבוע לא השתנה דבר לאחר מכן חזרתי לרופא וקיבלתי טיפול איבופן ונאמר שזו דלקת.. לאחר טיפול של שבוע הכבאים התעצמו וירדו לכיוון הזרוע עד לכף היד.. מה עושים במצב כזה?

אריק שלום מהנתונים שבמכתבך לא ניתן להסיק מהו מקור הבעיה - האם זה בצואר או בכתף. לשם ההחלטה אתה צריך להיבדק ע"י אורטופד שיגיע לאבחנה ראשונית ויבצע בדיקות דימות מתאימות. טיפול תרופתי כללי נגד כאבים לא יפתור את הבעיה. בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק