עזרה באבחנה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

27/06/2008 | 18:14 | מאת: קרני ילין

שלום רב, לפני כשנה החלו לי כאבים בשכמה הימנית לפני כמה חודשים הכאב התפשט גם למרפק, פרק כף היד וקצות האצבעות. התחושה היא הרבה פעמים של עקצוץ, תיקים, ואיטיות בתנועה. לפני שבועיים העקצוץ וחוסר הנוחות עברו גם ליד שמאל ולפני שבוע התעוררת עם תחושת רדימות בכף רגל ימין. רופא המשפחה שלח אותי לעשות MRI ומצא שם בלט דיסק קטן בחוליות הצוואריות. האם זה מסביר את כל מה שיש לי או שאני אמורה להמשיך לברר?

קרני שלום בלט קטן של דיסק צוארי לא אמור להסביר את ההפרעות שאת מרגישה. לפני המשך ברור ע"י שיטות דימות שונות את חייבת להבדק בצורה יסודית ע"י אורטופד כדי לאתר את המקור החשוד למחושים שאת מתארת ולאחר מכן להמשיך עם ברור מתאים. בברכה דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק