בדיקה ?EMG

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

09/10/2009 | 10:32 | מאת: הימן

תוצאות בדיקת הולכות חביון דיסטלי גבולי במדיאן מוטורי וסנסורי ימין הולכות תקינות במדיאן מוטורי וסנסורי שמאל האטה בקטע המרפק בצורה קלה באולנר מוטורי דו צדדי חביון דיסטלי גבולי באולהר סנסורי שמאל הולכות תקינות בטיביאל וסורל ימין סיכום .. תסמונת התעלה הקרפלית מימין בצורה גבולית תסמונת לכידה אולנרית דו צדדית בצורה קלה אין עדות מעבדתית לפולינוירופתיה . סובל מכאבים בשתי ידים +נימול באצבעות עובד עבודה פיזית מזה 16 שנה שאלות .... האם המצב מדאיג איך מטפלים בכאבים בנימול האם העבודה הפיזית הי הגורם לבעיה תודה מראש

כדי לענות על שאלותיך יש צורך לקבוע איזה עצב בידך גורם לבעיה. בדיקת EMG לא מספיקה לשם כך אלא מהווה תמיכה לממצאים הגופניים. לכן אתה צריך לפנות לבדיקה לאורטופד אשר יזהה את מקור הבעיה ואז יוכל לענות על כל שאלתך בהתאם לממצאים.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק