שבר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

18/08/2008 | 09:26 | מאת: חגית

שלום רב! נפלתי יחד עם בני בן החמישה חודשים ונשברה לו העצם שמעל המרפק. (קרוב למרפק) כרגע הוא גובס ולאחר חמישה ימים האורטופד אמר שהעצם התאחתה ושבעוד שבועיים להוריד את הגבס. האם צריך איזה שהם תרגילי פיזיוטרפיה? האם אני יכולה לעשות או שאני צריכה לבקש הפניה למכון פיזיוטרפיה? הרופא לא המליץ על פיזיוטרפיה בתודה מראש חגית

חגית. שבר בעצם הזרוע לא מתאחה תוך חמישה ימים גם אצל התינוקות. כנראה לא הבנת את הסברו של הרופא המטפל. אני ממליץ לחזור ולהיעץ אצל האורטופד המטפל , עדיף אצל אורטופד ילדים. בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק