דלקת?במרפקים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

30/09/2009 | 10:05 | מאת: נננ

הבחנתי בנפיחות ב-2 המרפקים.אורטופד שלח אותי לסונר בהנחה שמדובר בשומן ואילו ר משפחה חושש שזאת דלקת פרקים(עקב חום מקומי שהבחין באחד המרפקים).אין לי כאבים במקום או אודם. שאלתי איך ניתן לאבחן במה מדובר?כיצד נגרמת הדלקת?מה הטפול הניתן במקרה זה?

כדי לברר האם מדובר בדלקת מפרקים יש לבצע בדיקות דם האטופיניות לקבוצת מחלות מהסוג הזה. רופא המשפחה יוכל להפנות אתך לבצוע בדיקות אלה ואם יהיה חשד לדלקת מפרקים כלשהי כדאי לפנות להמשך טיפול לראומטולוג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק