כאבים בכתף שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

27/09/2009 | 14:35 | מאת: שמואל

שלום דוקטור בעקבות פניתי אליך (רצ"ב המכתב למטה) הצעת לי לבצע אולטרסאונד וצילום רנטגן. בצילום אולטרסאונד שבוצע לא התגלה דבר. לגבי צילום רנטגן - יש צילום מסוים שמומלץ לבקש? כיוון שאני מעונין לפנות באופן פרטי לאורטופד, ואני מעדיף להגיע עם כל הבדיקות שתמליץ תודה המכתב הקודם ----------- שלום דוקטור אני בן 41 ואני שוחה מזה שנה. לפני חצי שנה הרגשתי כאבים בכתף שמאל אורטופד אבחן רגישות בגיד הסופרספינאטוס קיבלתי כדורים מסוג cellox (השם לא בטוח נכון) ולא עזר, לאחר שסחבתי כאבים אלו כמה חודשים הפסקתי לשחות בערך חודשיים, אך עכשיו שבועיים אחרי ההפסקה שוב כאבים. אני מבצע חימום לפני, מתיחות עדינות אחרי, אבל

צלום רנטגן של הכתף בשלושה מבטים סטנרטיים בהחלט יספק ( בנוסף לבדיקת אולטראסאונד)

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק