פריקת מרפק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

26/09/2009 | 06:10 | מאת: דויד

דר שלום, אני בן 23 שלשום פרקתי את המרפק במהלך אימון,(היד התעקמה לצד השני ויצאה מהמקום) לאחר מכן קיבעו לי בחצי גבס לשבוע ונתנו לי אופטלגין נוזלי לכאב ברנטגן הראשוני הכל נראה תקין האם אני צריך תרופות אנטי דלקתיות בייתניים גם כן, או משהו נוסף עד לרנטגן הבא עוד כשלושה ימים?

תרופות נוגדי דלקת לא עוזרות לאחר טראומה חריפה. אתה צריך רק לוודא שהגבס לא לוחץ לך על היד ואם הרושם שלך שיש לחץ תפנה בהקדם לחדר מיון כדי שישחחרו את הלחץ.

תרופות נוגדי דלקת לא עוזרות במקרה כמו שלך. אתה אכן צריך לוודא שהמרפק נמצאת במצב משוחזר ולכן צלום רנטגן הקרוב בהחלט במקום

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק