כאבים בכתף שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

23/09/2009 | 21:35 | מאת: שמואל

שלום דוקטור אני בן 41 ואני שוחה מזה שנה. לפני חצי שנה הרגשתי כאבים בכתף שמאל אורטופד אבחן רגישות בגיד הסופרספינאטוס קיבלתי כדורים מסוג cellox (השם לא בטוח נכון) ולא עזר, לאחר שסחבתי כאבים אלו כמה חודשים הפסקתי לשחות בערך חודשיים, אך עכשיו שבועיים אחרי ההפסקה שוב כאבים. אני מבצע חימום לפני, מתיחות עדינות אחרי, אבל

ממכתבך ניתן להבין שאין אבחנה מהי הבעיה בכתף. כצפוי תרופות נוגדי דלקת לא אמורים לעזור בבעיות כתף נפוצות. תוכל לקרוא על הסיבות השכיחות לכאבים בכתף באתר dr-rosenberg.co.il לשם האבחנה הראשונית יש צורך בבצוע צלום רנטגן של הכתף ובדיקת אולטראסאונד של הכתף ועם התוצאות לפנות לבדיקה לאורטופד שעוסק בבעיות כתף. על פי הממצאים תתקבל האבחנה והטיפול יהיה בהתאם.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק