בעיה בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

16/08/2008 | 11:43 | מאת: רום

בבדיקת mri שעשיתי התגלה קרע בעובי מלא של גיד סופרה ספינטוס באזור אחיזתו הקדמי אל הגבשושית הגדולה, בקוטר 1 ס"מ במישור הצדדי פנימי ובקוטר 1.1 ס"מ בציר הסגיטלי. מודגמת גם ריקמה צלקתית באספקט התחתון שלמיטת הקרע. כמו כן לא הודגמה רטרקציה משמעותיתשל הגיד, ושאר הגידים תקינים. הייתי אצל רופא שהמליץ לי לעבור ניתוח. אשמח מאד לשמוע את חוות דעתכם, האם יש דרך להימנע בניתוח. תודה מראש רום

רום אם אתה אדם צעיר , מתחת לגיל 60-65, אכן הטיפול המומלץ לקרע בשרירי השרוול המסובב שאתה מתאר יהיה ע"י תפירה בניתוח. ההמלצה הזאת תלויה גם במצבך הגופני הכללי, בסוג עיסוקך ובבדיקת הכתף הפגועה. בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק