שאלה לגבי ילד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

21/09/2009 | 19:35 | מאת: רינת

שלום אני אמא לילד בן שנה וחודש הוא התחיל ללכת עצמאית לפני כשבועיים השאלה מתי לקנות לו נעליים? חלק אומרים שכבר עכשיו חלק גם טוענים שצריך לנעול נעלי צעד ראשון וחלק טוענים שיש לנעול נעלי ניו באלנס או נייקי מה עלי לעשות על מנת שהרגליים יתפתחו בצורה נכונה? שאלה נוספת הילד התחיל לסובב רגל אחת כלפי פנים ויש לו פיסוק האם מוקדם לשים לב או שכדאי כבר לפנות לרופא? תודה ושנה טובה רינת

אני ממליץ לפנות לפורום העוסק באורטופדית ילדים הפורום הנוכחי דן בבעיו כתף ומרפק בלבד

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק