פריקה אחורית עם שבר במרפק יד שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

19/09/2009 | 09:54 | מאת: אבנר

בנוסף לפריקה במרפק יד שמאל אובחן שבר קורונאיד מסוג 2 ושבר בראש הרדיוס מיסון 2 עם תזוזה מינימאלית. קובע עם גבס והומלץ על ניתוח בהקדם. אנא האר את עיני מה הניתוח, מה הסיכונים, מה יקרה אחרי (רצועות, הגבלות, פיזיותרפיה, בעיות) ואיזה ואיפה יש מומחים לנושא. תודה רבה.

בפציעה שאתה מתאר נפגעו מספר מבנים שמייצבים את ההמרפק ולכן דרוש ניתוח למנוע חוסר יציבות בעתיד. בדרך כלל מייצבים את ראש הרדיוס ואת הקורונואיד וזוהי אני מתאר התוכנית של הרופאים המטפלים שלך

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק