כתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

18/09/2009 | 13:37 | מאת: דפנה

לפני שנה עברתי תאונת דרכים מאז יש לי כאבים בכתף מקבלת כדורים באולטס אמרו לי שיש הצטברות נוזלים גם פזוטרפיה לא עזר הכדורים אוטופן 600 יום אחד שאני לא לוקחת כדור מיד הכאב חוזר מה לעשות אני בת 40

ממכתבך לא ברור מהי סיבת הכאבים בכתף. את יכולה לקרוא על הסיבות השכיחות לכאבים בכתף באתר dr-rosenberg.co.il בכל מקרה את צריכה לפנות לרופא המטפל להערכה ראשונית ולבצע בדיקות על פי התרשמותוובהמשך להבדק ע"י אורטופד אשר עוסק בבעיות כתף

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק