כאב בכתף ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

06/09/2009 | 00:23 | מאת: דניאל

מזה מספר שנים כאבים בכתף ימין בוצע פעמיים MRI בראשון לא אובחן דבר ובשני עם הזרקת חומר ניגודי נמצא קרע בלברום תחתון בבדיקה גופנית נראה תקי ללה הגבלה כל שהיא אבל יש הרבה קליקים היה מספר תתי פריקות האם הפתרון הוא ניתוח או שיש פתרונות נוספים

אם אתה אדם צעיר יחסית וסבול מתת פריקות בכתף וישנה עדות לתלישת הלברום הקדמי התחתון הטיפול המועדף הוא יצוב הכתף בגישה ארטרוסקופית. מכיוון שמדובר בתהליך החלמה ארוך יחסית אתה צריך לדון בנושא עם אוגטופד העוסק בבעיות כתף

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק