עצם הבריח - שאלה חוזרת, מורחבת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

26/08/2009 | 14:56 | מאת: מרים

שלום רב, אני עוסקת בספורט, הפעילות כוללת אחיזה בכפות הידים על טרפז. ותליה של הגוף עם טילטול הגוף באופן אגרסיבי, על מנת לשאת את הרגליים התלויות, אל מוט הטרפז. טילטולים ושמיטת הגוף גרמו לי לכאבים קשים בכתפיים, עד שלא יכולתי להרים את ידי למעלה. חוץ מזה יש לי הרגשה שעצם הבריח זז ממקומו, האם יתכן שזז? לכתפיים הומלץ באתר, על בדיקת אולטרסאונד. איזו בדיקה עלי לעשות על מנת לוודא שעצם הבריח במקומו. התור לאורטופד נקבע ליום שישי. תודה על ההנחיה.

כדי להחליט על המשך הברור יש צורך בבדיקה ראשונית ע"י אורטופד שעוסק בבעיות כתף. בבדיקה ניתן יהיה לקבל את הרמז הראשוני על מהות הבעיה ועל פי כך יכוונו הבדיקות הנוספות

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק