משככי כאבים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

23/08/2009 | 13:47 | מאת: ליאור

שלום דר' לפני כ-3 שבועות נפצעתי בכתף השמאלית, עד לפני יומיים השתמשתי במשככי כאבים "קספו 8" (2-3 ביום) ו"טרמדקס OD 100" (כדור 1 ביום), להבנתי כדורים אלו משפיעים לרעה על הכבד בשימוש לטווח ארוך. הכבד שלי כרגע נמצא במצב של בדיקה (ביקורת שהייתי צריך לעשות לפני כמה חודשים). הייתי רוצה לדעת אם יש משככי כאבים חלופיים שאני יכול להשתמש בהם ולגרום למינימום נזק לגוף?

לכל תרופה יש תופעות לואי ומצבים מיוחדים שלא מומלץ להשתמש בה. רופא שרושם לך טיפול תרופתי אמור לדעת לאיזה מטרה הוא ממליץ על הטיפול ולהכיר את מצבך הרפואי הכללי כדי להתאים את הטיפול. לכן אני ממליץ לדון עם הרופא שהמליץ לך על שמוש בתרופות על מצבך הבריאותי לשם התאמת הטיפול האופטימלי.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק