אני מהלך עים קביים עקב בעיות ברגליים ובגב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

23/08/2009 | 05:39 | מאת: אני

לפני כן הלכתי עים מקל הליכה, הכתפיים כואבות לי ואני לעיתים שומע קנקים ואו מתקשה בהרמת הידיים כלפי מעלה,הייה לי ניתוח אפנדציט ולאחריו הרניה בצלקת הניתוחית , רופא מומחה בכירורגיה, אמר לי שיתכן מאוד שההרניה ניגרמה לי עקב המאמץ שהפעלתי עים מקל ההליכה כאשר כל הגוף מצד ימין נישען עליו לשאלה האים יתכן קשר בין הליכה עים קביים/מקל והכאב בכתפיים והקושי שלי בהרמת ידיים כלפי מעלה? אני רוצה לציין שאין לי בעיה להפעיל כוח כלפי מאטה

23/08/2009 | 05:43 | מאת: אני

ברצוני לציין שיד שמאל שלי חלשה מאוד יותר מהמקובל לגבי יד שמאל "בריאה" ויש ליד כל מיני בעיות ואני לא יודע אים יש קשר או אין לבעייה הנוכחית שלי אבל קשה לי מאוד עים המצב הזה מה עלי לעשות?

הבעיה שאתה מתאר יכולה להגרם ע"י דלקת או קרע בגידים סביב מפרק הכתף. לשם ברור המצב יש צורך בבדיקת אולטראסאונד של הכתפיים. זוהי לא הסיבה היחידה שיכולה לגרום לתלונות מסוג זה ולכן חשובה בדיקה והערכה של האורטופד העוסק בבעיות כתפיים. שמוש בקביים לא חייב להיות הגורם לבעיות מסוג זה.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק