בעיות בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

20/08/2009 | 18:57 | מאת: ליאת

אמי סובלת כבר חצי שנה מכאבים בכתף. לאחר בירור מתברר שיש לה שני גידים קרועים בכתף ימין. נאמר לה שחייב לעבור ניתוח והחדרת 4 ברגים ואים אופציה אחרת וגם ההחלמה מהניתוח ארוכה. רציתי לשאול אם אכן לא קימת אופציה נוספת אלה ישר ניתוח ? תןדה מראש

הטיפול צריך להיות מותאם לחולה וצריך להתבסס על הבעיה הרפואית עצמה וגם על מצבו הכללי של החולה, גילו ועיסוקו. תפירת גידים קרועים בכתף זהו אכן ניתוח שדורש החלמה ארוכה ולא מתאים לכל אחד. ישנם פתרונות חלקיים נוספים המכוונים לטיפול בכאבים בלבד, כמו זריקות מקומיות וטיפולים פיסיותרפיים. כדאי לדון בנושא לשם התאמת הציפיות עם האורטופד המטפל

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק