כאבים בעורף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

09/08/2009 | 13:07 | מאת: איריס

אני בת 38, לפני כשנה היו לי כאבים עזים בכתף ימיני ובעורף, קיבלתי טיפול בכדורים נגד דלקת. מאז ועד היום הכאבים בכתף נפסקו אם כי השרירים בעורף כואבים מאוד וקיימת התחושה כי השרירים שם תפוסים. האם זה הגיוני שהשרירים תפוסים שנה? עשיתי פיזיוטרפיה ותרגילים בבית לשחרור השרירים וכלום לא עזר. כמו כן עשיתי צילום שלא הצביע על בעיה מסויימת? רציתי לדעת מי מה הכאבים? ומה הפתרון לבעיה?

הבעיה לא ברורה על פי נתונים שבמכתבך. הכאבים בעורף יכולים לנבוע מהפרעה בעמוד שדרה צוארי או בכתפיים. לכן עליך לפנות לאורטופד לבדיקה שבעקבותיה ניתן יהיה להגדיר את מקור הבעיה ואז לבצע בדיקות עזר לאשור האבחנה. הטיפול יהיה על פי האבחנה דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק