כאבים בזרועות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

03/08/2009 | 22:13 | מאת: שרית

כבר מהחורף יש לי כאבים בזרועות בשתיהן הייתי אצל אורטופד והוא כתב: תנועות הכתפיים שמורות ומלאות עם רגישות מעל LHB דו צדדי סימן הוקינס וEMPTY CAN שליליים , ובכך זאת ממשיך ל\כאוב קשה לי לדוגמא להרים קומקום עם מים האבחנה שנרשמה גם היא head of bixceps TENOSYNOVITIS - LONG אני מורחת משחת וולטרן וזה לא עוזר - מה לדעתך עלי לעשות? תודה על התיחסותך.

דרושה אבחנה מדוייקת של המצב כדי לתכנן את המשך הטיפול. מומלץ שילוב של בדיקה גופנית, צלום רנטגן של הכתף ובדיקת אולטראסאונד של הכתף כדי להגיע לאבחנה.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק