כאבים בכתפיים ובשכמות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

31/07/2009 | 13:25 | מאת: מרים

שלום בשבת לפני שבועיים, החלקתי מסולמית בגן השעשועים, הטלטלתי כשיידי אוחזות בסולמית, וכמובן רגלי מטלטלות. ניסיתי לעלות עם הרגליים להאחז. אולם נשמטו הרגליים בכוח, עשיתי עוד נסיון כזה, ושוב נשמטתי בכוח. מאז אינני יכולה להרים את הידיים. חשבתי שזה יעבור, כי התאמצתי מאד, אולם עד עתה אינני יכולה לשאת את שתי ידי אלא מעט. מה עלי לעשות? מרים

צריך לוודא שלא נפגעו הגידים סביב הכתף לשם כך יש צורך בבצוע בדיקת אולטראסאונד של הכתפיים

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק