קורטיזון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

26/07/2009 | 21:55 | מאת: גיא יעקובי

שלום רב ד''ר, אני סובל זה זמן מה מדלקת בכתף ובשבוע האחרון זה אף החריף בצוואר ומקרין על היד ועל הכתף (זה קרה לאחרונה לפני מספר ימים בגלל שינה עם מאורר)אני לא יכול לקבל כדורים נוגדי דלקת ממשפחת ה NSID כי זה גורם לי לפריחה על העור אי לכך ניתנה לי זריקת קורטיזון היום. שאלותי בבקשה : 1. האם מנה של 2 מ''ג שניתנה לי היא המנה המקובלת ? 2. כול כמה זמן מומלץ לקבל זריקת קורטיזון? 2. מתי ההשפעה של הזריקה אמורה לקרוא האם מיידי או אחרי יום יומיים? 4. האם זה נכון לשים קומפרסים של קרח? תודה רבה מקרב לב על התיחסותך תודה רבה גיא

שלום רב אתהשאלות שהעלית אתה צריך להפנות לרופא שנתן לך את הזריקה. זה לא יהיה אתי מצידי להסביר לך את הטיפול שניתן ע"י רופא אחר דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק