כתף שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

20/07/2009 | 13:22 | מאת: דורית

שלום, שינויים ניוונים בכתף ואו לפי אולטרסאונד הסתיידות קטנה מה זה אומר? מדוע יש לי כל בוקר ובשינה כאבים ובבוקר בנהיגה בת 42 האם זו הזיקנה ,הסידן מצב נפשי מאמץ היד מה עושים ספורט כדורים לשכוח וללמוד לחויות עם זה אולי ים המלח,אולי כרית חמה ד"ר תציל אותנו. והאם יש קשר בין הכתף הכואבת בצד שמאל לכף הרגל בשמאל שבה יש יבלת ויראלית מדי פעם ואו האם הפסקת המחזור קשורה לכאבים האלו. תודה

שינויים ניניים במפרק מאובחנים ע"י צלום רנטגן. שינויים ניווניים בגידים ניתן לאבחן בבדיקת אולטראסאונד. בגיל 43 שינויים ניוניים במפרק הם נדירים מאד ולכן אינני בטוח שזה קיים אצלך ולכן מומלץ להתיעץ אישית עם האורטופד המטפל שלך בהקשר לנקודה זאת. שינויים ניונים בגידים סביב הכתף ניתנים לטיפול ע"י פיסיותרפיה, הזרקות מקומיות ולעתים גם ע"י ניתוח בגישה ארטרוסקופית. אני ממליץ לעיין באתר dr-rosenberg.co.il שם מתוארות הסיבות לכאבים בכתף ובמפרקים אחרים בברכה דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק