כאבים בכתף ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

14/07/2009 | 08:12 | מאת: עדי

שלום, לאחרונה הכתף בצד ימין מאוד כואבת לי, בעיקר בשעות הערב והלילה. הדבר בא לידי ביטוי בעיקר כשאני הולכת לישון ומנסה להירדם על צד ימין אך מפאת הכאבים איני מצליחה. מה לדעתך יכולה להיות הבעיה? מהי המלצתך? אני לא יודעת אם ישנו קשר אך הכאבים החלו פחות או יותר ביום בו גיליתי שאני בהריון (נכון להיום אני בתחילת שבוע 12).

כאבים בכתף בשעות הלילה יכול להצביע על בעיה בגידים העוטפים את הכתף ולכן מומלץ לבצע בדיקת US של הכתף להערכת גידי השרוול המסובב.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק