מצ"ב ממצאים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

08/07/2009 | 14:46 | מאת: שרה

בבדיקה הסטטית המאוחרת כולל SPECT מכוונת לע"ש צווארי, גבי עליון,כתפיים: קיימת קליטה מוגברת ב-GREATER TUBERCKES של עצמות הומרוס משני הצדדים יותר משמאל, באספקט הלטרלי מימין לחוליה L5 ב RT SACROIL IAC REGION ב RT PROXIMAL TIBIOFIBULAR ובאספקט התחתון של LT CALCANEL TUBEROSITY . סיכום: הקליטות בכתפיים - יתכן בורסיטיס דו צדדית הממצא ב CALCANEUM משמאל יכול להתאים ל - PLANETAR . שאר הממצאים במיפוי כנראה מדובר בשינויים ארטריטיים. השאלה שלי מה אני יכולה לעשות כדי לעקל על הכאב. לתשובתכם אודה.

איפה כואב לך? אם הכאבים הם בכתפיים אז בדיקת מפוי עצמות לא מוסיפה מידע מספק. לשם ברור יש צורך להבדק ע"י אורטופד ולשקול בצוע צלומי רנטגן של הכתף ובדיקת אולטראסאונד. הטיפול יהיה על פי הממצאים דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק