כאבי כתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

07/07/2009 | 12:05 | מאת: מילי

הופניתי למומחה כתף לצורך התייעצות לגבי ניתוח אבחנות האורטופדים הן IMPIGMENT SYN ,ROTAROR CUF SYN שאלתי במשך שנים עבדתי בפעוטון ומקריאה ברשת טוענים שיכול להיות שזו מחלת מקצוע האם זה נכון,מאחר ולמעלה משנה אינני יכולה לעבוד מרוב כאב ובוועדה רפואית של שרות התעסוקה קבעו לי מגבלה שמותר לי להרים ביד זו עד 5 קג והמליצו לי לתבוע נכות וא,כ,ע

תסמונת התנגשות הכתף יכולה לנבוע מהפעלה מאומצת של היד או מתהליך דלקתי ראשוני שלא שייך למאמץ. דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק