כאבים בכתף שמאל במשך שנים ללא פתרון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

28/06/2009 | 21:59 | מאת: avichay

לפני כארבע שנים בעקבות אימוני חדר כושר החלו להופיע כאבים בכתף שמאל. עשיתי צילום רנטגן ואולטרה סאונד ללא ממצאים (וגם פיזותראפיה ושימוש בכדורי אטופן 400 מ"ג לא הועילו הרבה). הפסקתי את אימוני הכושר ועברתי לריצות והכאבים לרוב שככו והופיעו שוב לאחר מאמץ או בעונות מעבר. עתה לאחר ארבע השנים הללו נסיתי לחזור בהדרגה לאימוני כושר קלים - הכאבים חזרו כבעבר במלוא העוצמה. מה תוכל להמליץ לי לעשות? האם יש בדיקה כלשהי שאוכל לאבחן את הבעיה? האם נגזר עליי לחיות עם הבעיה? תודה מראש

שלום רב מקור הבעיה יכול להיות במבנים שונים בתוך מפרק הכתף, אשר לא ניתנים לבחינה בצלומי רנטגן ובדיקת אולטראסאונד. לכן מומלץ לבצע בדיקת MRI ARTHROGRAM (בדיקה זאת כוללת הזרקת חומר ניגוד לתוך מפרק הכתף). בברכה דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק