labrial tear

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

24/06/2009 | 02:26 | מאת: אליזבת

שלום רב מזה כחודש וחצי יש לי כאבים חזקים בכתף הימנית. לפעמים הכאב מתפשט לכיוון הצוואר לכמה דקות ואז נעלם. אני מתגוררת בארה"ב ולאחר MRI שעשיתי השבוע הרופאה איבחנה - LABRIAL TEAR - תוכל בבקשה להסביר לי יותר בעברית למה הכוונה? תודה רבה

שלום רב מדובר בקרע של השוליים הסחוסיים של מפרק הכתף בצד של עצם השכם. על פי מיקומו שך הקרע ועל פי בדיקתך ע"י האורטופד המטפל יש להחליט האם יש צורך בטיפול ניתוחי או שניתן לטפל ע"י אמצעיים לא ניתוחיים, כמו פיסיותרפיה למשל. בברכה דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק