רדימות/נמלולים בזרוע שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

16/06/2009 | 17:22 | מאת: שי

מזה כשבועיים אני חש כאילו היד "נרדמת", כאשר התחושה היא בין הכתף למרפק. כאדר אני רוכן קדימה זה מורגש יותר. ברצוני לציין כי חזרתי לפעילות מכון כושר (פעמיים בשבוע) לפני כחודש, לאחר הפסקה של מספר שבועות. תודה שי

שלום רב הפרעות בתחושה בזרוע יכולים לנבוע מלחץ על העצבים באזור הצואר או באזור ה"פקעת הברכיאלית". לשם ברור בדיקת EMG יכולה לבוא בחשבון - מכוונת לאזורים הנ"ל. כמו כן בדיקת אורטופד או נוירולוג הכרחית דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק