כאבי כתפים וזרועות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

10/08/2008 | 11:33 | מאת: רחל

שלום רב, מזה כשבועיים אני מקבלת מפעם לפעם מעין התכווצות בכתפיים ובזרועות, הכאב ממש משתק אותי לדקה או שתיים, ההתכווציות לפעמים במרווח של שעתיים שלוש ולפעמים של יום שלם בלי התכווצות. האם יתכן שזה בגלל קור של מזגן (כבר התחלתי לשמור על חימום הכתפיים), או הדבר מצריך בדיקה יותר רצינית? תודה.

רחל שלום. התכווצות בחגורת הכתפיים לא נגרמת ע"י מזגן ולכן את צריקה להיבדק כדי למצא את מקור הבעיה. כדאי להתחיל מפניה לנוירולוג. בברכה דר' נחום רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק