סימני טנדיניטיס מסויידת בגיד ssc

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

07/06/2009 | 10:15 | מאת: צביקה

שלום ד"ר לפני חודשיים החלו לי כאבים בכתף .הוזרק לי סטרואיד אחד וכן עשיתי פיזיותרפייה ללא הועיל. בדיקת us לפני חודשיים הראתה את הממצאים שררשמתי למעלה. האם גלי הלם עשויים לעזור ? או זריקה נוספת תודה.

07/06/2009 | 14:32 | מאת: צביקה

שאלה נוספת האם גלי הלם במצב כזה עלולים לגרום נזק ? תודה

לפי המידע הקיים אם זריקת חומר סטרואידי לא עזר ויש אבחנה של הסתיידות סובאקרומיאלית טיפול ניתוחי בגישה ארטרוסקופית יהיה יעיל ב80% מהמקרים. לגבי טיפולים אחרים - את מידת הצלחתם לא ניתן לצפיה מראש. בברכה דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק